Great News

Summary: 

The story of a man, who lost the ability to laugh.

WATCH TEASER [PL]: http://vimeo.com/176138383

Crew information: 

Written & Directed by: Kuba Gryżewski
Cinematography: Kajetan Plis
Edited by: Bartosz Bretes, Kuba Gryżewski
Music by: Jan Emil Młynarski
Sound by: Maciej Wróblewski
Sound Post: GŁOŚNO
Color correction and Post: MIŁO
Production Design: Natalia Giza
Costumes: Katarzyna Michowska
Production management: Hanna Drewek

Produced by: Kuba Gryżewki
Production by: LaCamera Independent
Associated Producer: Ivo Krankowski

Cast: Tomasz Borkowski, Sylwia Gola, Katarzyna Zawadzka.

Technical information: 

Type: Fiction
Running time: 18'09"
Format: HD 4:3
Screening formats: DCP, ProRes 4444, QT H.264, DVD
Language: Polish
Subtitles: English

Release date: 
09.05.2016

Awards and honorable mentions:

VII 2016: AUDIENCE AWARD Independent Film Category at the 9th Kameralne Lato in Radom, Poland.

Comments

house interior design

Skilled interior designers know the value of great quality and bespoke furniture and how uniquely designed pieces can make your space more functional and attractive at the same time. house interior design

staccato on violin

Finger tapes can be removed once a student gets more familiar with the feel of the instrument and develops a rudimentary sense of pitch recognition. staccato on violin

Kuba Gryżewski

He got AUDIENCE AWARD. That's very good.

San antonio chiming TWC and

San antonio chiming TWC and att rolled out their speed increases the week after GF What an amazing coincidence

voyance qualité

This is cool post and i enjoy to read this post. your blog is fantastic and you have good staff in your blog. nice sharing keep it up. voyance qualité

Roll the Ball mac

I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. Really its great article. Keep it up. Roll the Ball mac

juicing machines

This is exceptionally instructive substance and composed well for a change. It's pleasant to see that a few individuals still see how to compose a quality post!  juicing machines

Jika memiliki keahlian di

Jika memiliki keahlian di bidang bahasa ataupun pelajaran seperti Matematika, Fisika, atau Kimia, Anda dapat membuka bisnis kursus atau les privat. Selain itu, Anda pun dapat memberikan kursus keahlian lain seperti melukis, bermain alat musik, atau olahraga tertentu. info bisnis rumahan. Bisnis rumahan menjadi andalan ketika masuk era online. Anda bisa mencobanya tanpa sungkan dan tanpa perlu khawatir bangkrut. Lah, memang ada pekerjaan bisnis rumahan? Anda pernah melihat toko online rumahan yang mereka sendiri terlibat langsung mengurusi barang dagangannya? Saat ini bentuknya di Indonesia pun mengalami perubahan trend. Jika dulu umumnya bisnis rumahan mengacu kepada jenis usaha seperti warung makan, katering, bimbel, laundry, kos-kosan, dan lain sebagainya, yang umum dilakukan oleh ibu-ibu yang sudah berumur.

Sebutlah anda menulis posting dalam pembuatan blog tentang tips link building. Kemudian pada suatu kesempatan lain, anda diundang menjadi guest blogger di suatu blog SEO lain lalu menulis tentang dofollow & nofollow links. Di dalam posting tersebut kemudian anda membuat link yg mengarah ke posting pembuatan blog anda dengan keyword "tips link building". Inilah yg kemudian bisa disebut sebagai backlink yg sangat berkualitas, terlepas dari beberapa konteks lain mengenai kondisi blog yg nanti akan dibicarakan. Yuk gunakan jasa membuat blog saya karena jasa ini murah. maaf mas bukan saya sedang mencari backlink karena sering berkomentar di blog mas azmi tapi jujur saja saya hanya ingin lebih tahu tentang blog. Sebagai blogger pemula saya juga masih bingung soal backlink. Yuk pakai jasa pembuatan blog .ada yang bilang kalau disebut backlink berkualitas itu tidak harus dalam jumlah banyak tapi memiliki Pr tinggi dan mempunyai hubungan/relevan dengan blog yang kita miliki. Yang saya takutkan itu, meski saya sudah mendapat backlink dari blog ini

Ada banyak kelebihan menjalankan peluang usaha kecil, diantaranya adalah; biaya sewa tempat usaha akan terpangkas, biaya akomodasi juga ikut terpangkas, bisa dikerjakan tanpa harus sering-sering meninggalkan keluarga, untungnya lumayan besar, dan tentunya bisnis ini adalah usaha yang halal. mencari peluang usaha kecil. dalam memulai bisnis online, anda harus memiliki semangat yang tinggi mengingat untuk urusan membuat blog saja bisa menghabiskan banyak waktu, tenanga dan tentu uang apalagi bermain modal. Anda bisa pilih peluang usaha yang cocok dengan kondisi kantong, dan psikis anda. lihat detail disini.

Aneka Resep Masakan Indonesia enak, sederhana dan ekonomis lengkap dengan cara membuat dan tips memasaknya supaya lebih mudah dan praktis. Berbagai cara memasak, mulai resep tradisional sampai makanan jepang. Coba resep ayam, rendang, nasi goreng, mie. resep masakan jawa timur . APakah anda menyukai resep masakan dari jawa timur sampai barat? khas kuliner masakan jawa memang bervariasi dan memiliki keunggulan masing-masing. Resep masakan yang baru hadir menyaingin resep yang sudah terlahir sejak kuno, zaman dahulu. Baca kunjungi disini. Ada banyak sekali resep masakan sederhana sehari hari yang enak yang bisa kita sajikan untuk hidangan di rumah. Mulai dari resep masakan ayam, resep. Aneka Resep Masakan Indonesia enak, sederhana dan ekonomis lengkap dengan cara membuat dan tips memasaknya supaya lebih mudah dan praktis.

Namun sebelum memilih obat kuat, ada beberapa tips mudah yang terbukti sangat efektif menjaga stamina fisik dan menunda ejakulasi. obat kuat alami tahan lama. Jika anda ingin menemukan solusi yang tepat, sebaiknya anda tahu dulu permasalahan yang sering di alami pria dalam hal seksual, karena 98% Pria di dunia mengalami hal yang sama dengan anda !!! Berikut ini beberapa masalah seksual yang sering terjadi pada pria. Solusi Obat herbal kuat pria. klik di sini. Dasar peringatan tersebut adalah ditemukannya kandungan bahan kimia obat keras dalam obat kuat Nangen. Untuk yang baru pertama kali menggunakan obat kuat Nangen, cobalah dalam dosis seperempat terlebih dahulu, bila ereksi tak berhasil diraih

Elora Beauty Organic Original adalah produk asli indonesia yang sudah lulus uji BPOM. Untuk membuat kulit lebih lembap, lengkapi dengan menggunakan pelembap yang biasa Anda pakai setelah menggunakan masker alpukat ini.. Bahkan cream siangnya juga nyaman untuk dibawa beraktifitas kemana saja. Dari yang tadinya anda mengalami berbagai masalah kulit yang mungkin sangat susah untuk mendapatkan kulit yang cerah serta glowing. elora skin care. Elora beauty menghadirkan ramuan yang bisa membuat wajah anda nampah jauh lebih bercahaya mengingat ada krim yang bisa memutihkan wajah. klik di sini saja. elora beauty organic Selain untuk wajah, oatmeal dapat dimanfaatkan sebagai bahan untuk berendam guna melembapkan kulit kering. Caranya, dengan menambahkan satu cangkir oatmeal pada air mandi hangat. Dok, saya mau tanya. Apakah aman bagi remaja usia 17 tahun memakai masker alami (buatan sendiri. Ex: masker tomat, masker lidah buaya)

Magic Glossy dengan Extra Whitening Night Gel FPD Beauty Herbal Night Gel Apa pun sebutannya, noda hitam merupakan hasil dari produksi melanin. Noda hitam bisa dikategorikan ke dalam empat kelompok utama, berdasarkan penyebabnya. Empat kategoriutama tersebut adalah melasma, bintik-bintik, lentigo, dan hiper-pigmentasi pasca peradangan (PIH).. magic glossy. Situs resmi FPD Beauty Herbal sendiri yakni www.fpdbeautyherb.com, tidak melayani transaksi online mengingat sudah dilimpahkan kepada para distributor online termasuk oleh kami untuk melakukan penjualan online. Anda bisa mempecayakan pada kami mengenai pembeliannya. klik di sini saja. ombinasi 1 paket tersebut yang terdiri dari FPD Beauty Herbal Whitening Day Cream, FPD Beauty Herbal Whitening Night Cream dan lightening serum merupaan perpaduan sempurna yang sangat pas untuk kulit wajah anda, semuanya merupakan noda gelap yang disebabkan oleh hal yang berbeda-beda. Namun di dalam lapisan kulitmu, proses mendasar yang menyebabkan munculnya noda gelap di luar kulit adalah sama - yaitu produksi melanin.

hinking of ways to increase your cup size from A to double D without surgery? Then check out these six safe methods to make your boobs. Natural Breast Enlargement Reviews. Breast size for many women becomes very important aspect which will support their beauty but of course the size is not the only thing which should be concerned. Beauty of Women Breast will also be influenced by its health. kunjungi disini. Are you looking to learn Pros & Cons of Breast Enlargement Pills then here is ... However, breast enlargement reviews show that these natural pills come with

Kumpulan kata kata mutiara cinta romantis nan indah berisikan kasih sayang, romantika, kebahagiaan, tentang kehidupan diungkapkan dengan bijak penuh. kata kata cinta sejati. Bila berkaitan dengan logika maka pakai sesuatu yang berlogika seperti menasehati dan informasi-informasi yang meyakinkan. Namun bila berkaitan dengan perasaan maka perlu bermain dengan perasaan lagi. lihat detail disini. Kamu bakal mendapat berbagai teknik rayuan melalui kedasyatan kata-kata, yang diperkuat gambar-gambar atau visualisasi unik dan menggelitik.

Cinta itu perang, yakni perang yang hebat dalam rohani manusia. Jika ia menang, akan didapati orang yang tulus ikhlas, luas pikiran, sabar dan tenang hati. Jika ia kalah, akan didapati orang yang putus asa, sesat, lemah hati, kecil perasaan dan bahkan kadang-kadang hilang kepercayaan pada diri sendiri.. gambar-gambar cinta. Sehingga bila menyelesaikan masalah apapun dengan rayuan cinta jangan terlebih dahulu menyodorkan berdasarkan logika tetapi harus berdasarkan perasaan. Seperti kekasih anda sedang marah.

Ampe masuk kualih pun bareng. Gua sih emang bosen, duh... Mau gimana lagi, lengket mirip ingus. Gua dan Arafah kuliah di UIN dengan jurusan yang sama yaitu jurusan Manajemen Pendidikan. Maklum, gua dan Arafah sama-sama kurang pengaturan pendidikan, suka belajar manjat-manjat pohon gak jelas. arafah rianti. Apakah anda masih pemula dalam hal belajar menulis? Mari belajar bersama dengan berbagai tips penulisan. alam tulisan "Sepuluh Hal Seputar Adaptasi Tulisan", ada istilah "adaptasi" dan "menjiplak". Dua istilah itu sangat berbeda secara makna dan praktisnya. Namun, kadang kita sedikit terperangkap dengan "kehalalan" mengadaptasi tulisan orang. Nah, bagaimana mengatasinya? lihat detail disini.

Kami adalah Produsen Baju Muslim dan Mukena terlengkap dan termurah di kota Solo. Bukan hanya menjual dengan harga murah, akan tetapi kita juga jaganama dengan kualitas bahan kain produk yang terbaik, sehingga tidak mengecewakan konsumen. dan konsumen bisa repeat order Kembali, sudah ratusan reseller yang menjual produk kami, dan juga ribuan pengiriman sudah kami lakukan sejak tahun 2012 s/d sekarang . maka dari itu, pilihlah mukena terbaik. lewat grosir mukena kami, bisa jadi menjadi solusi terbaik mendapatkan mukena terbaik. Memang harga nantinya akan sebanding dengan kualitasnya. Namun, ada juga kualitas bagus harganyapun murah.Hal ini bisa didapatkan asalkan Anda memahaminya. grosir mukena. Bila anda mau memilih suplier mukena al gani lewat situs ini, anda bisa menghubungi nomer kontak yang tertera

hal arafah dan afi disebut juga afirafah. anda bisa mendapatkan hal itu di blog saya. yuk sama-sama belajar barangkali anda bisa mengoreksi karya tulis saya untuk menuju kesempurnaan karya tulis. contoh karya tulis yang benar. Ada berbagai jenis karya ilmiah, antara lain laporan penelitian, makalah seminar ... tetapi juga mampu menjadi penghasil (produsen) pemikiran dan karya tulis. pengertian karya tulis ilmiahadalah suatu tulisan yangmembahas suatu masalahberdasarkan penyelidikan,pengamatan, pengumpu. karya tulis elbuy menghadirkan Arafah Rianti (lahir di Depok, Jawa Barat, Indonesia, 2 September 1997; umur 19 tahun) adalah seorang pelawak tunggal berkebangsaan Indonesia. Arafah adalah satu dari segelintir pelawak tunggal atau komika perempuan yang saat ini mulai menunjukkan kualitasnya dan diperhitungkan. Arafah, begitu biasa ia disapa, adalah salah satu finalis Stand Up Comedy Academy season kedua (SUCA 2) yang diadakan oleh Indosiar[1]. Bersama dengan Aulia Istiqomah dan Aci Resti, hanya mereka bertiga lah kontestan wanita yang mengikuti SUCA 2.

Afi Nihaya kembali menjadi bahan pembicaraan netizen. Kali ini Afi dituduh memplagiat video curhatan yang ia siarkan secara live melalui. Kini Afi muncul dengan akun instagram yang baru. Pada akun yang baru diikuti 750 pengikut itu Afi mencurahkan isi hatinya.. akuti blog ini untuk mendapatkan informasi terbaru. sekarang sedang membahas koefesioen bahaga. Afi Nihaya Faraadisa. apakah anda mengenal sosok yang bernama afi nihaya? Anaka ini terkenal karena tulisan warisannya. Saya mendapatkan energi dalam menulis soal afi seperti halnya menulis seputar arafah. ya, keduanya adalah sumber energi dalam menulis. salam kenal afi nihaya faradisa. Lalu, bagaimana cara mengajari anak menulis? Tentunya Anda harus bisa mengajari afi nihayas cara menulis yang menyenangkan. Ada banyak cara yang bisa dilakukan, salah satunya adalah dengan belajar menulis huruf dengan menggunakan gambar.

kite

For a long time me & my friend were searching for informative blogs, but now I am on the right place guys, you have made a room in my heart! Best Mountain bikes

Read Alot more

I truly value this superb post that you have accommodated us. I guarantee this would be helpful for a large portion of the general population. Read Alot more

I just found this blog and

I just found this blog and have high hopes for it to continue. Keep up the great work, its hard to find good ones. I have added to my favorites. Thank You. frases para enamorar

dinosaur shirts

It was a decent post to be sure. I completely delighted in understanding it in my lunch time. Will definitely come and visit this blog all the more frequently. Much obliged for sharing. dinosaur shirts

Temporärbüro

Just pure brilliance from you here. I have never expected something less than this from you and you have not disappointed me at all. I suppose you will keep the quality work going on. Temporärbüro

I Love Poodle

Just pure brilliance from you here. I have never expected something less than this from you and you have not disappointed me at all. I suppose you will keep the quality work going on. I Love Poodle

I Love Poodle

Great job for publishing such a beneficial web site. Your web log isn’t only useful but it is additionally really creative too. There tend to be not many people who can certainly write not so simple posts that artistically. Continue the nice writing I Love Poodle

chihuahuas

You make so many great points here that I read your article a couple of times. Your views are in accordance with my own for the most part. This is great content for your readers. chihuahuas

tomjee

A very good and informative article indeed . It helps me a lot to enhance my knowledge, I really like the way the writer presented his views. I hope to see more informative and useful articles in future. Voyance Par Telephone

read this

I truly value this superb post that you have accommodated us. I guarantee this would be helpful for a large portion of the general population. read this

see this fishing post

Waow this is quite pleasant article, my sister love to read such type of post, I am going to tell her and bookmarking this webpage. Thanks see this fishing post

visit this

I might want to thank you for the endeavors you have made in composing this article. I am trusting the same best work from you later on too.. visit this

tomjee

This was nice and impressive post i read it and it was incredible thank you so much for sharing this kind of info with us you are so good and amazing with your work i appreciate that thank you. Voyance-retour-amour.com

review

Lacamera has installed a large solar panel array mounted on a giant custom-built steel-frame canopy constructed atop a parking lot behind the dealership and service center at 1130 Route 22 west.

coment

For Dave Lacamera, owner of Auto Resource Center, his main business is selling and servicing cars, trucks and SUVs. Now, it seems, he’s making a name for being at the vanguard of energy-efficient companies in the area.

https://www.womeninfocus.com.au/t5/Lifestyle-Forum/Psychology-Studies-on-Human-Behavior/m-p/16227#M368

Wow, this article is

Wow, this article is pleasant, my younger sister is analyzing these kinds of things, so I am going to tell her. Buy FIFA 18 Coins Fast Delivery

tomjee

They certainly lend a lot of credibility. It is very doubtful they would lend their name to some scammy fly by night product, which makes me believe in the potential for Nicotinamide Riboside. Basis

tomjee

They certainly lend a lot of credibility. It is very doubtful they would lend their name to some scammy fly by night product, which makes me believe in the potential for Nicotinamide Riboside. Elysium health

instagram online viewer

I havent any word to appreciate this post.....Really i am impressed from this post....the person who create this post it was a great human..thanks for shared this with us instagram online viewer

instagram online

You have a genuine capacity for composing one of a kind substance. I like how you think and the way you speak to your perspectives in this article. I concur with your mindset. Much obliged to you for sharing instagram online

upload to instagram

This was a great and interesting article to read. I have really enjoyed all of this very cool information. upload to instagram

youtube to mp3

I am very much overwhelmed by your thoughts for this particular story. A more deeper and staged knowledge would be good for me youtube to mp3

ukrainian bride

be uninfluenced by the intended intensity and duration of the sound which is subsequently produced. In fact, however, so quickly are the three phases accomplished that ukrainian bride

Big Billion Day Offers

It was a decent post to be sure. I completely delighted in understanding it in my lunch time. Will definitely come and visit this blog all the more frequently. Much obliged for sharing. Big Billion Day Offers

лечение рака легких

This is my first time i visit here. I found such a substantial number of interesting stuff in your blog especially its examination. Really its inconceivable article. Keep it up. лечение рака легких

12 pm military time

I have read your blog it is very helpful for me. I want to say thanks to you. I have bookmark your site for future updates. 12 pm military time

gosexy

I have used a lot of juicers in the past and I created this blog to help juice lovers make the right decision in choosing the type of juicer that best fit their needs. There are several good masticating juicers to choose from.  gosexy

is belviq a scheduled drug

I read your blog regularly and really appreciate all your amazing blog. Thanks so much and more power!is belviq a scheduled drug

kite

A debt of gratitude is in order for posting this information. I simply need to tell you that I simply look at your site and I discover it exceptionally fascinating and educational. I can hardly wait to peruse bunches of your posts. womens christian t shirts

tomjee

This was nice and impressive post i read it and it was incredible thank you so much for sharing this kind of info with us you are so good and amazing with your work i appreciate that thank you.
Influencer Luxe

If you visit the sub's page

If you visit the sub's page using a browser, the CSS cascading stylesheets will change the NSFW to CSS is basically a way for mods to change how their sub looks Otherwise, if browsing from all or front page if you're subscribed , or for anyone on a mobile app, it will only show

BlackMen

Wonderful web journal. I appreciated perusing your articles. This is really an awesome read for me. I have bookmarked it and I am anticipating perusing new articles. Keep doing awesome! airport msp car service

BlackMen

Much obliged for setting aside an ideal opportunity to examine this, I feel unequivocally that affection and read more on this theme. airport minneapolis car service

kite

Great write-up, I am a big believer in commenting on blogs to inform the blog writers know that they’ve added something worthwhile to the world wide web!. Le francs CFA

ada

This is truly a decent and useful, containing all data furthermore greatly affects the new innovation. A debt of gratitude is in order for sharing it  best juicer to buy

Very good points you wrote

Very good points you wrote here..Great stuff...I think you've made some truly interesting points.Keep up the good work.https://www.aussyelo.com

Thank you so much for ding

Thank you so much for ding the impressive job here, everyone will surely like your post. best steam irons 2017

dental marketing agency

Im no master, however I trust you simply made a fantastic point. You unquestionably completely comprehend what youre talking about, and I can really get behind that. dental marketing agency

skkjsc

You make so many great points here that I read your article a couple of times. Your views are in accordance with my own for the most part. This is great content for your readers. atlasjet

BlackMen

Undoubtedly this is a phenomenal post I got a considerable measure of learning subsequent to perusing good fortunes. Subject of online journal is astounding there is just about everything to peruse, Brilliant post. google seo

ktieee

I might want to thank you for the endeavors you have made in composing this article. I am trusting the same best work from you later on too..  ukrainian bride

Post new comment

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Lines and paragraphs break automatically.